söndag 17 september 2017

En riktig roadtrip

Planen från början var en tur till Skövde/Tidaholm i helgen, men det kom något emellan. En annan plan växte fram och till en början såg det lovande ut. Ända tills själva avresan. Valet var då att ställa in helt och skippa något jag sett fram emot, eller helt enkelt bara köra på. 

Fyra resenärer blev två, jag och Mollie. En riktig roadtrip i grannlandskapet. Första anhalt var Hillsong i Malmö. När det ena hindret efter det andra avlöser och det känns hopplöst att komma iväg känns det extra bra när man väl kommer dit och känner att man är där av en anledning. 
Mollie fann sig snabbt på Hillsong Kids och hade en toppenstund, så det blev egentid för min del. 

Efter gudstjänsten kom vi ut till ett Malmö  med muller och mörker. Vi styrde kosan söder ut och mötes av solen. Först stannade vi till i Smygehuk. 








Vägen fortsatte längs den vackra sydkusten till Ystad där önskemålet var McDonalds till lunch. Sen åkte vi vidare till Ale stenar som Mollie tyckte var jättehäftigt. Det klättrades på många stenar. 






Hemkomna, trötta men glada efter många långa mil och en härlig mamma-Mollie roadtrip. En sån där skön dag där batterierna laddats inför en ny vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tackar så hjärtligt!