lördag 31 oktober 2015

Födelsedagspresenter...

Mathilda hade ärenden till Kstad idag. Det blev en snabb titt på Cassel i gallerian och inköp av två klänningar med pengar jag fick i födelsedagspresent. 


En ballong till Carina

Förra helgen hade vi den årliga Höstkonferensen. Mer folk än nånsin hade kommit, vilket är väldigt roligt. Mitt i allt gjordes det bästa av alla inblandade för att det skulle bli så bra som möjligt...
Ändå var det något som fattades. 

Eftersom Krille jobbade hela helgen blev Mollie utan uppsikt av sin mamma och pappa lite då och då. Det fanns så klart andra som gärna ryckte in, som hon så klart lindade runt sitt lillfinger, så hon var inte övergiven. Dessutom fick hon en ny kompis, Alice, som hon lekte med hela dagarna. 

När vi så lämnade kyrkan på söndag eftermiddag, pratade vi om hur helgen varit. Efter en stund började hon gråta.
När jag frågade henne om hon inte haft det bra, svarade hon jo, det har varit jättebra, men, Carina var inte där..... Jag brukar ju alltid vara med henne i köket och hjälpa henne och prata med henne.  

Till och från hamnar vi där... Mollie funderar. Som idag. En heliumfylld ballong. En text till Carina och en förhoppning att Jesus skulle fånga in ballongen och ge den till Carina i himlen. 




torsdag 29 oktober 2015

Ingen trängsel här inte, inte än iaf




Det ser lugnt ut just nu... en timme innan öppning. Om en stund ser det nog inte riktigt likadant ut. 

Helt vansinnigt att åka hit på höstlovet egentligen, men tittar vi framåt i kalendern är möjligheterna små att lyckas få till det så alla kan åka. 

Så, det är bara kasta sig in i getingboet. 

måndag 26 oktober 2015

Godkänd!

Hämtat en nöjd dotter som äntligen får ge sig ut på vägarna med sin moppe! 

Grattis till moppekortet Mathilda.  


söndag 25 oktober 2015

Team Folkkyrkan

Då sitter man här igen, nersjunken i soffan med fötterna på bordet, och försöker smälta alla intryck från årets höstkonferens i Folkkyrkan. 

I likhet med tidigare är tröttheten påtaglig, ändå kan jag inte låta bli att le och nästan fälla en glädjetår. 

Inte bara för att det varit fantastiska föreläsningar och möten, med Simon Ådahl, Tommy Dahlman och Tommy Lilja, utan för att jag får vara en del av något större. 

Människor kommer från hela Sverige, hotellen i lilla Sölvesborg blir fullbokade och tillsammans med en stor skara människor från Folkkyrkan i Sölvesborg servar vi för att få det att gå ihop och allt detta med leende på läpparna! 

Fick en kommentar idag när jag var iklädd ett förkläde, "Då har jag sett dig i ännu en funktion". Så är det! Det är inte bara kyrka i traditionell förpackning! Det sjungs, dammsugs, moppas, diskas, fixas med middagar, efterrätt med kaffe, dukas, passas barn och mycket mer. Ett enda stort teamwork, ett tillsammansarbete, "Team Folkkyrkan" 





tisdag 20 oktober 2015

En förtidig födelsedagspresent.

En T-shirt med ett sant ord, något träffande faktiskt. 

15 år

Grattis på 15-årsdagen Mathilda! Kör försiktigt! ❤️

söndag 18 oktober 2015

Ljus i mörkret

Nya ljuslyktor som lyset upp i höstmörkret. 


torsdag 8 oktober 2015

En kärlekshandling ❤️

Kommer hem till ett städat hus! Mina fina flickor har hjälpts åt att plocka undan och dammsugat hela nedre våningen. Det är kärlek det! 

Det värmer i mammahjärtat ❤️

Välbehövligt